Zora of Baast

Description:

Zora is een jongvolwassen Kitanian van 4 jaar. Ze komt uit een klein gezin van 5, samen met haar ouders en haar broers runnen ze de ‘Pawzit’ Inn in het noorden van Kitania. Haar vader Vox is de uitbater, moeder Wendy is de kok en haar broers Xavier en Yorge helpen waar dat nodig is.
Zora heeft een halflange grijze vacht en is erg trots op haar volle staart, waarvan het uiterste puntje niet grijs maar wit is. Haar fel, bijna ijzig, blauwe ogen registreren alles wat er gebeurd. Voornamelijk de snelheid en precisie waarmee haar moeder de gerechten bereid die op de, veel te uitgebreide, menukaart staan.

https://www.geeksaresexy.net/2016/06/27/rogue-cat-plays-dungeons-dragons-pic/

Bio:

Inmiddels is het 3 maand geleden dat ik mijn familie voor het laatst heb gezien. Ik was naar het zuiden van Kitania per luchtballon afgereisd om op zoek te gaan naar nieuwe recepten en ingrediënten. Na twee weken zoeken, proeven, ruiken en voornamelijk eten was het tijd om terug te keren met alle nieuwe informatie. Kort na opstijgen werd ik overvallen door een flinke storm, met het gevolg dat ik alle macht over het besturingssysteem verloor en aldoor heen en weer werd geslingerd in de mand. Na wat een eeuwigheid leek werd het kalm en merkte ik dat ik niet meer in de lucht was.

De ballon was gecrashed op een voor mij onbekende plek. Na een tijd te hebben geluisterd ben ik uit de mand gekropen en ben ik op zoek gegaan naar beschaving. Na een halve dag lopen zag ik in de verte iets wat op een stadsmuur leek. In het eerste beste hostel vroeg ik om een glas melk en een baantje. Het zal lastig worden om contact te krijgen met thuis zonder geld.

Naast wat ik om/aan had heb ik te weinig middelen om naar huis te komen. Het werk in de keuken betaald slecht en de menukaart is walgelijk. Op mijn vrije dag loop ik door de stad en zie ik een grote groep voor een Bard staan. Ik luister even mee, maar wordt afgeleid door iets glimmends, een zakhorloge bungelt langs het been van een van de toeschouwers. Het ziet er duur uit, als ik het te pakken zou krijgen kan ik een flinke slag slaan in mijn inkomsten.

Op mijn vrije dagen klus ik nu bij als zakkenroller, het is makkelijk geld te verdienen en het blijft uitdagend om steeds meer en grotere spullen afhandig te maken. Na mijn vluchtige rondje langs het publiek loop ik met een zelfverzekerde grijns terug naar mijn kamer in de stad. Plotseling merk ik dat ik geen muziek meer hoor, maar voetstappen. Ik kijk achterom en zie een boze Bard mijn kant op komen. Snel neem ik een afslag een steeg in maar deze blijkt dood te lopen. Ik zit gevangen tussen 3 muren en een… elf?
De elf stelt zich voor als Shael en in plaats van dat ze m’n hersens in wil slaan wil ze een deal sluiten. Gezien ik al een tijdje van haar publiek steel wil ze de buit 50/50 splitten en zo een partnerschap aangaan.

https://www.geeksaresexy.net/2016/06/27/rogue-cat-plays-dungeons-dragons-pic/

Zora of Baast

DnD - Elduril judith_89