Mordeghast the Unstable (Deceased)

Mental Magician

Description:

Samen met mijn broer Azure zijn we naar the Grove vertrokken om onze kwaliteiten in te zetten voor de guild.

We verdienden prima als soldaten in de persoonlijke garde van baron Manfred. Manfred zette ons, vanwege onze specifieke kwaliteiten in als ’’problemsolvers’’ en tja, soms dan liep het wat uit de hand.

Dat krijg je als je denkt een Psion in combat te verslaan. Maarja die broer van mij heeft me opzich goed geholpen. Hij deelde altijd wat tikken uit, als ze eenmaal stil lagen dan kon ik t afmaken. Schieten wordt een stuk makkelijker als mensen niet bewegen!

Maarja waar was ik, tja we moesten op een gegeven moment weg, Manfred gaf ons steeds opdrachten die steeds duisterder werden. Iedereen moest op een gegeven moment dood. Nu snap ik dat er doden vallen waar gevochten wordt, maar als je geen inwoners hebt, waar ben je dan baron van? Pff, ik heb van een hoop dingen verstand, maar politiek…

In ieder geval, Manfred wilde dus dat we een heel dorp uitmoorden. Het zal te maken hebben met de Cathesian Empire, waar Manfred nu zijn landgoed aan had verbonden. Dit voelde niet goed bij mij. Ik snap dat ik er voor wordt ingehuurd. Maarja als Kalashtar weet ik wel wat van onderdrukking.

En terwijl onze eenheid begon te moorden en plunderen flipte er iets. Ik kon niet langer mijn orders opvolgen, ik wist dat ik de kracht had om er iets aan te doen. Diep van binnen gaf een gedaanteloze gestalte kracht aan de stem die zij dat ik iets moest doen. Ik liet alle kracht die ik had los…. En daarna weet ik niks meer. Ik heb van azure gehoord dat ik gaten in de realiteit heb geopend.

Ik wil hier sowieso meer onderzoek naar doen, want dit klinkt als een sterke psychische kracht die ik ook wil kunnen gebruiken.

Met alleen een survival pouch opzak zijn we de bergen over gegaan, prachtig gebied waar we fysiek op de proef zijn gesteld. Gelukkig hadden we dus een tent, eten, warm vuur en een pakezel.

Eenmaal in Iron city aangekomen heb ik verder gezocht naar hoe ik een chaotic breach, (want ik weet inmiddels dat dat het was) heb kunnen openen. Ik heb me verdiept in het maken van psionic tattoos en hoewel die mij en anderen zeker krachten kunnen geven, is dat niet de bron van mijn episodische krachten. Al mijn onderzoek wijst uit dat mijn krachten nog lang niet genoeg zijn ontwikkeld. Ik heb het sterke vermoeden dat the Formless One, hier achter zit. Hij heeft mij de potentie van de krachten die ik kan beheersen zo laten zien. Los daarvan dank ik hem dat ik nog leef.

Ik vrees dat mijn verleden nog achter mij aan kan komen, we hebben in de Cathonian Empire een sterke vijand gemaakt. De guild helpt ons hierin door zijn ogen en oren in alle steden open te houden. Handig om de guild als vrienden te hebben het is eigenlijk een leger van krachtige personen, ideaal.

Wanneer ik eenmaal in de Grove ben, kan alles gebeuren. Er zal in ieder geval genoeg te doen zijn.

Mordeghast_Pic.jpg

Bio:

https://dndtools.net/classes/psion/

https://dndtools.net/classes/anarchic-initiate/

https://dndtools.net/classes/quori-nightmare/

Mordeghast the Unstable (Deceased)

DnD - Elduril mhvn1987